15% korting "The Best of Musicals"!

15%

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    mei 5, 2018
Details van de aanbieding

15% korting "The Best of Musicals"!

Een show waarin de ene musical hit na de andere wordt gebracht door een top cast die hun strepen meer dan verdiend hebben in de musical wereld. Je beleeft het ene hoogtepunt na het andere uit de bekendste musicals.

Naast gelauwerde musicalsterren als Hans Peter Janssens, Deborah De Ridder, Sven Tummeleer en Fleur Brusselmans, die gesteund door een live orkest absolute classics brengen uit tot de verbeelding sprekende titels als Les Misérables, Grease, Cats, The Phantom of The Opera, Mamma Mia! en Jekyll & Hyde, wordt er ook ruimte voorzien voor jong musicaltalent en recente producties.

Zo krijgt ook de uiterst talentvolle Lauren De Ruyck (22) een plaatsje tussen al de gevestigde waarden in dit ultieme musicalfeest en onder andere het nummer 'Ik wil vrij zijn' uit de sprookjesmusical 'Roodkapje' brengen.

Lauren overtuigde de afgelopen herfst- en kerstvakantie vriend en vijand door haar indrukwekkende vertolkingen in deze gloednieuwe productie van Music Hall, en zal ook in maart en april 2018 nog te zien zijn in Stadsschouwburg Antwerpen met 'Roodkapje, de sprookjesmusical'. Maar eerst mag Lauren zich dus opmaken voor 'The Best of Musicals' en het podium delen met grote namen uit de Vlaamse musicalwereld, en daar kijkt de 22-jarige Gentse naar eigen zeggen enorm naar uit.

Klik hier en ontvang 15% korting op jouw tickets dankzij Spaar&Pluk!

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een advertentie, activatie is daarom niet nodig.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.