€5 korting Stemmen Onder de Sterren – 24 en 25/08/2018

- € 5 korting

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    jul 1, 2018
Details van de aanbieding

Stemmen onder de Sterren is HET wandelspektakel van deze zomer. Op 24 en 25 augustus kunnen de bezoekers verschillende international vocale ensembles ontdekken.

Elke avond zijn zes koren over diverse opmerkelijke plaatsen op het historische domein verspreid en ze treden afwisselend voor het voetlicht.

Zes koren van wereldklasse met onderscheidende muziekstijlen geven het beste van zichzelf op de meest prestigieuze plekken van de Abdij van Villers-la-Ville. Hier herhalen deze artiesten de hele avond lang hun concerten van telkens 20 minuten. De timing van deze optredens stelt de toeschouwers in staat om op hun eigen ritme de verschillende zanngroepen te bewonderen terwijl ze kunnen genieten van hapjes en drank in de voorziene eet- en rustruimtes. Op het einde van de avond komen alle koren nog eens samen op het grote podium voor een grandiose apotheose onder een prachtig vuurwerk.

Het programma: Het Sloveense koor Carmen Manet – Lisa Gerrard en de Mystère des voix bulgares – Keltische stemmen M’ANAM – The Swingles – Opera Frontier – Gospel Chorus


Jouw voordeel: €5 korting bij vermelding van de code NDC_ATOS (€33 in plaats van €38). Deze aanbieding is geldig van 25 mei tot 1 juli 2018. Voor telefonische reservaties (02/736.01.29) of online op www.nuitdeschoeurs.be

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een couponpromotie. Activeer de aanbieding voordat je gaat winkelen. Na de activatie wordt de couponcode zichtbaar op deze pagina. Print deze pagina uit, neem hem mee naar de winkel en laat de code scannen aan de kassa. Je kan de code ook in de app op jouw smartphone openen en laten scannen. Om te genieten van de korting, dien je jouw aankoop te betalen met jouw Visa/Mastercard.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.