Tot €5 korting op je ticket voor Music Show Scotland!

- tot €5 korting

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    nov 17, 2018
Details van de aanbieding

Music Show Scotland, de grootste indoorpipeshow van de wereld, is begonnen!

Op zaterdag 17 november 2018 (Sportpaleis Antwerpen) en op zaterdag 12 januari 2019 (Vorst Nationaal) kan je opnieuw genieten van een indrukwekkende show!

Kom genieten van meer dan drie uur Keltische muziek, zang, Schotse dans, Ierse stepdance en humor, in november in het Sportpaleis, in januari in Vorst Nationaal.

Mistflarden hullen het Schotse Highland Valley Castle in een mysterieuze duisternis. De torens en kantelen op de hoge muren van de vesting lichten op wanneer felle bliksemschichten de lucht doorklieven. Het geluid van de donder is oorverdovend. “By the center, quick march!” klinkt een militair bevel achter de poort, gevolgd door het typische geluid van de Schotse snaredrums. In de verte klinken doedelzakken. Het geluid van de pipes en drums zwelt aan. Steeds harder en harder. Een imposante formatie van meer dan honderd doedelzakspelers en drummers met Schotse kilt, full dress en bontmuts marcheert door de kasteelpoort naar buiten...

Activeer de promotie, klik hier en ontvang tot €5 korting dankzij het codewoord.

De voorwaarden:
*aanbod niet cumuleerbaar met andere voordelen
*enkel online reservatie met gebruik van codewoord
*aanbod niet geldig voor reeds eerder aangekochte tickets
*geen korting op de premium seats, geen extra korting op de kindertarieven

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een couponpromotie. Activeer de aanbieding voordat je gaat winkelen. Na de activatie wordt de couponcode zichtbaar op deze pagina. Print deze pagina uit, neem hem mee naar de winkel en laat de code scannen aan de kassa. Je kan de code ook in de app op jouw smartphone openen en laten scannen. Om te genieten van de korting, dien je jouw aankoop te betalen met jouw Visa/Mastercard.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.