20% korting op je ticket voor The Rocket Man!

- 20% korting

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    sep 20, 2018
Details van de aanbieding

Kom op 20 september 2018 genieten van The Rocket Man!

Vergezel ons op een magische trip doorheen de hits van één van de werelds best verkopende artiesten ooit, “the one and only Sir Elton John”. Deze show is de perfecte combinatie van adembenemend zangtalent, flamboyante kostuums, een prachtig lichtspektakel en een schitterende live band en backing vocals. Dit wordt een reisje back in time met alle grote hits waaronder Crocodile Rock, Philadelphia Freedom, Are you ready for Love, Tiny Dancer, Your Song en natuurlijk mag Rocket Man hier niet ontbreken.

Reserveer nu je tickets voor dit niet te missen, spectaculair concert. Activeer de promotie, klik hier en bestel je tickets met 20% korting dankzij het codewoord.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een couponpromotie. Activeer de aanbieding voordat je gaat winkelen. Na de activatie wordt de couponcode zichtbaar op deze pagina. Print deze pagina uit, neem hem mee naar de winkel en laat de code scannen aan de kassa. Je kan de code ook in de app op jouw smartphone openen en laten scannen. Om te genieten van de korting, dien je jouw aankoop te betalen met jouw Visa/Mastercard.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.