Geniet nu tot €6 extra korting op je ticket naar Boudewijn Seapark in Brugge!

- tot €6 korting

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    sep 30, 2018
Details van de aanbieding

Kom deze zomer twee NIEUWE SHOWS in Boudewijn Seapark Brugge ontdekken en beleef een dolfijne famliliedag.

Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…

In het zeeleeuwentheater beleef je een nieuw avontuur samen met onze imposante zeeleeuwen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows, het pretpark heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Beleef dolle pret in het openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer. Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Activeer de promotie, bestel hier
je tickets online, vul het codewoord in en geniet van extra kortingen!


Online prijs volwassenen: €23,50 wordt €17,50
Online prijs kind: €19,50 wordt €17,50
Online prijs kleuter: €9,50 blijft €9,50

Heel veel familiepret gewenst!

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een couponpromotie. Activeer de aanbieding voordat je gaat winkelen. Na de activatie wordt de couponcode zichtbaar op deze pagina. Print deze pagina uit, neem hem mee naar de winkel en laat de code scannen aan de kassa. Je kan de code ook in de app op jouw smartphone openen en laten scannen. Om te genieten van de korting, dien je jouw aankoop te betalen met jouw Visa/Mastercard.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Waar je ons kunt vinden