15% korting op je ticket voor Blauwbaard

15%

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    dec 29, 2018
Details van de aanbieding

Kom vanaf 27 december 2018 genieten van Blauwbaard!

Blauwbaard, één van de meesterwerken van Jacques Offenbach
De operette als genre leek op sterven na dood en jarenlang was zij nauwelijks te zien op onze professionele podia. Onterecht natuurlijk, want in het operetterepertoire zitten pareltjes die nog niets van hun glans zijn verloren. Daarom introduceerde Music Hall Classic vorig jaar de operette opnieuw in de grote zalen. In december staat Blauwbaard op de planken van Capitole Gent, één van de meesterwerken van Jacques Offenbach (1813-1880), in een hedendaagse en hoogst amusante enscenering door het Operetta-theater van Boedapest.

De opéra-bouffe ‘Barbe-Bleue’ is losweg gebaseerd op het gruwelijke sprookje Blauwbaard van Charles Perrault. Maar aan deze operette is niets gruwelijks. Offenbach, aan de top van zijn kunnen, creëerde een onverwoestbare komedie, vol hilarische toestanden en uitvergrote personages, ondersteund door een sprankelende partituur.

Het bekende verhaal wordt nieuw leven ingeblazen door het te situeren in een hedendaagse omgeving: het bedrijfsleven. CEO Blauwbaard en senator Bobeche hebben de touwtjes strak in handen. Ze staan bovenaan in de hiërarchie en controleren alles totdat Boulotte, een openhartige kuisvrouw het heft in eigen handen neemt. Het wordt een verhaal vol intriges over verrassende romances en de machtswellust.

Reserveer nu je tickets voor deze niet missen operette vol komedie. Klik hier en bestel je tickets met 15% korting!

Heel veel plezier gewenst!

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een advertentie, activatie is daarom niet nodig.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.