15% korting op je ticket voor de musical Peter Pan!

15%

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    feb 24, 2019
Details van de aanbieding

Kom vanaf 22 februari t.e.m. 24 februari 2019 genieten van de avonturen van Peter Pan in de stadschouwburg te Antwerpen!

Neverland, the adventures of Peter Pan
Het tijdloze verhaal van ‘de jongen die niet wilde opgroeien’ in een gloednieuwe en betoverende theaterversie.

Vanaf 22 februari 2019 brengt Music Hall het tijdloze verhaal van Peter Pan, ‘de jongen die niet wilde opgroeien’, opnieuw naar de zalen in een gloednieuwe, betoverende versie. Een internationale cast, ontelbare verrassingen, magische beelden en verbluffende choreografieën, zorgen voor een onvergetelijke theaterervaring.

Neverland, the Adventures of Peter Pan bevat alle bekende elementen waardoor iedereen nog steeds zo veel van dit verhaal houdt. Maar deze voorstelling voegt er nog verschillende lagen aan toe. Dat is het werk van het voortreffelijke creatieve team met regisseur en dramaturg Lulu Aertgeerts, coregisseur en choreograaf Martino Müller en muzikaal leider Matt Dunkley. Speciaal voor deze nieuwe Peter Pan componeert Matt Dunkley gloednieuwe muziek voor symfonisch orkest en popensemble, die perfect past bij deze fantasierijke voorstelling vol dromerige taferelen en avonturen.

Neverland, the Adventures of Peter Pan brengt het gekende verhaal van Peter Pan naar de 21e eeuw, in een familiespektakel waarin de allernieuwste technologie, de moderne choreografie, acrobaten, beatboxers en streetdancers hand in hand samengaan met oeroude theatermagie. Dankzij de heldere muzikale vertelling, de schitterende kostuums en het imponerende decor van ontwerper Dan Potra, met onwaarschijnlijke videomapping-projecties, kom je ogen en oren tekort. Net als Peter Pan zelf, zal je dit Neverland nooit meer willen verlaten!

Reserveer NU alvast je tickets en stap mee in de avonturen van Peter Pan! Klik hier en ontvang 15% korting op de aankoop van jouw tickets!

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een advertentie, activatie is daarom niet nodig.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.