€5 korting voor Cavalluna - World of Fantasy!

- € 5 korting

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    mrt 17, 2019
Details van de aanbieding

Kom op 2 en 3 februari 2019 in het Antwerps Sportpaleis of op 16 en 17 maart 2019 in Vorst Nationaal genieten van CAVALLUNA – World of Fantasy!

CAVALLUNA – World of Fantasy komt ook naar Antwerpen en Brussel

De komende Europa-tournee van Apassionata verschijnt dit jaar niet alleen met een nieuw programma, maar ook onder een nieuwe merknaam! Het populaire showformaat kreeg vanwege de nóg hogere kwaliteit en de verdere ontwikkeling van de gehele organisatie een nieuwe naam en gaat voortaan als “CAVALLUNA” op tournee.

Het eerste programma met de titel “CAVALLUNA – World of Fantasy” neemt je mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld voorbij de realiteit, waarin zijn innigste wensen en fantasieën bewaarheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje terug wil nemen naar zijn leven van alledag, om samen met haar verder te kunnen leven, moet hij een moeilijke opdracht op zich nemen. Hij moet leren het noodlot te vertrouwen om zijn wensen uit te laten komen. Zal Tahin erin slagen – ondanks de dwalingen tussen de twee werelden – het geluk te vinden?


De tarieven:
Geen korting op de dream seats: 86 euro - kind tarief tot 10 jaar: 47 euro
Zitplaatsen 70 euro ipv 75 euro - kind tarief tot 10 jaar: 41 euro
Zitplaatsen 59 euro ipv 64 euro - kind tarief tot 10 jaar: 35 euro
Zitplaatsen 48 euro ipv 53 euro - kind tarief tot 10 jaar: 29 euro
Zitplaatsen 37 euro ipv 42 euro- kind tarief tot 10 jaar: 23 euro


De tickets:
Activeer de promotie, en reserveer nu alvast je tickets voor deze onvergetelijke reis: Bestel hier je tickets en ontvang €5 korting via het codewoord dat verschijnt na activatie.

De Nederlandstalige show in het Antwerps Sportpaleis vindt plaats op 2 en 3 februari 2019. De Franstalige voorstelling in Vorst Nationaal vindt plaats op 16 en 17 maart 2019.

De voorwaarden:
* aanbod niet cumuleerbaar met andere voordelen
* enkel online reservaties met codewoord
* niet van toepassing op reeds aangekochte tickets

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een couponpromotie. Activeer de aanbieding voordat je gaat winkelen. Na de activatie wordt de couponcode zichtbaar op deze pagina. Print deze pagina uit, neem hem mee naar de winkel en laat de code scannen aan de kassa. Je kan de code ook in de app op jouw smartphone openen en laten scannen. Om te genieten van de korting, dien je jouw aankoop te betalen met jouw Visa/Mastercard.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.