€ 10 korting voor “Walking with dinosaurs”!

€ 10

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    dec 10, 2018
Details van de aanbieding

Profiteer van €10 korting op tickets uit categorie 1 en 2 voor het spektakel Walking with Dinosaurs. De show vindt plaats op 7 en 9 december 2018 in Paleis 5 in Brussels Expo.

Reserveer uw ticket via deze link om van de promotie te profiteren. Opgelet, de korting is automatisch verrekend in de prijs!

Dit jaar zullen de dinosaurussen opnieuw heersen over België… met de terugkeer van WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR. Na voorstellingen in 250 steden en meer dan 9 miljoen toeschouwers komt de show van 7 tot 9 december eindelijk terug naar Brussel!

Dit verbazingwekkende en majestueuze spektakel neemt u mee 200 miljoen jaar terug in de tijd. Zie ze stappen, hoor ze brullen en wees getuige van hun strijd om te overleven en te overheersen. Van de structuur van hun huid tot de flikkering in hun ogen, zal het quasi cinematografische realisme alle twijfel bij u wegnemen: de dinosaurussen zijn daadwerkelijk terug onder ons!

WALKING WITH DINOSAURS is een absoluut niet te missen totaalspektakel voor de hele familie. Bestel snel tickets… voor ze uitgestorven zijn!

Opgelet: De korting is automatisch verrekend via de opgegeven link en is geldig op tickets voor categorie 1 en 2.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een advertentie, activatie is daarom niet nodig.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.