Een dag vol fun voor groot en klein
Tot 12 euro korting

- € 12 korting

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    nov 3, 2019
Details van de aanbieding

Beleef een dag vol fun voor groot en klein bij Bobbejaanland!
Oefen alvast je oooh’s en je aaah’s, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in ’t plezantste land, Bobbejaanland!
Kies je voor de échte adrenalinekick? Go wild op de Typhoon of verwissel boven met onder in de Sledge Hammer! Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan waar het beste van een kick en wat afkoeling worden gecombineerd. Nog niet genoeg gehad? Snel verder dan want meer dan veertig attracties wachten op jou!

TICKET AAN DE KASSA
Activeer de promotie, print de coupon en geniet van €10 korting per persoon voor maximaal 5 personen op het dagtarief.

ONLINE TICKET
Activeer de promotie en boek je ticket op bobbejaanland.be en geniet van €12 korting per persoon voor maximaal 5 personen door gebruik te maken van de actiecode spaarpluk019.

VOORWAARDEN
- Deze bon is geldig tot en met 03/11/2019. Deze bon is niet geldig op uitverkochte en niet reguliere parkdagen of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen.
- Deze korting is enkel geldig op een junior of volwassenen ticket.
- De bon is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze bon mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een couponpromotie. Activeer de aanbieding voordat je gaat winkelen. Na de activatie wordt de couponcode zichtbaar op deze pagina. Print deze pagina uit, neem hem mee naar de winkel en laat de code scannen aan de kassa. Je kan de code ook in de app op jouw smartphone openen en laten scannen. Om te genieten van de korting, dien je jouw aankoop te betalen met jouw Visa/Mastercard.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.