€ 5 korting voor The Wall, The Pink Floyd’s Rock Opera

€ 5

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    okt 20, 2019
Details van de aanbieding

Een muur bouwen tussen het publiek en de groep: dat was in 1977 de reactie van Roger Waters op de houding van sommige fans! Het vergde twee jaar voorbereiding, acht maanden opnames, een totale conceptaanpassing, op het schizofrene af … Maar op 30 november 1979 stelt Pink Floyd eindelijk het mythische album voor van een groep op het toppunt van zijn populariteit.

Veertig jaar later is de rockopera nog altijd actueel en springlevend… nieuwe uitgaves en heruitgaves, meer dan dertig miljoen albums verkocht!

De uitdaging om een nieuwe interpretatie van dit œuvre te brengen is immens, maar de middelen en het talent die werden samengebracht navenant.

Geïnspireerd en gesteund door de prestigieuze Floyd Revival Orchestra en onder leiding van de Franse choreograaf Johan Nus brengen de dansers en zangers van het Ars Lyrica gezelschap deze ongelooflijk knappe show « Pink Floyd – The Wall – rockopera » in de mooiste Belgische theaters !

Muziek zoals op de cd, originele projecties, een bijzonder indrukwekkend decor, prachtige choreografieën… dit is niet zomaar een concert, niet zomaar een ballet, niet zomaar een remake, dit is een totaalspektakel, een imposante rockopera, sterk, geïnspireerd zoals u er ongetwijfeld zelden zag.

Niet te missen!

Datum en plaatsen:

- Capitole Gent – 11/10/2019 – 20h

- Forum Luik – 12/10/2019 – 20h

- Aula Magna Louvain-la-Neuve – 13/10/2019 – 19h

- Cirque Royal Brussel – 20/10/2019 – 19h

Tickets kunnen aangekocht worden via bovenstaande links. De korting wordt meteen verrekend.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.

Voorwaarden

Dit is een advertentie, activatie is daarom niet nodig.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.