15% korting voor Beethoven & Malandain: La Pastorale

15%

Gelieve je aan te melden om gebruik te maken van deze promotie.
  • Geen punten nodig
  • Geldig tot:
    mrt 31, 2020
Details van de aanbieding

MUSIC HALL CLASSICS PRESENTEERT

Beethoven & Malandain: La Pastorale
De neoklassieke balletparel

Stap binnen in een wereld van virtuoze sierlijkheid en pure kracht. Op 20 en 21 juni 2020 brengt Music Hall Classics het neoklassieke ballet La Pastorale naar Stadsschouwburg Antwerpen. La Pastorale is een unieke creatie naar aanleiding van de 250e verjaardag van Ludwig van Beethoven (1770 – 1827).

Het verhaal
Zijn exacte geboortedatum is een mysterie, maar zijn naam is geen enkel modern wezen onbekend. Duits componist Ludwig van Beethoven was een wonderkind, net als zijn idool, Wolfgang Amadeus Mozart.

Tijdens zijn leven werd Beethoven gezien als een voortzetter van muzikale tradities maar ook als het symbool van een constant vernieuwende moderniteit. Vandaag geldt hij nog steeds als één van de allergrootste iconen uit de klassieke muziek, met zijn weelderige grijze haren, maar dat uiteindelijk zijn gehoor verloor. Voer genoeg voor de Franse meesterchoreogaaf Thierry Malandain, auteur van meer dan 80 originele werken, om een gloednieuw ballet te creëren: La Pastorale.

Laat u in vervoering brengen door de gloeiende tonen van Beethovens ‘Symfonie n° 6’ (u kent dit stuk onder andere van de scène met de dartelende eenhoorntjes, gevleugelde paarden en saters uit de Disney-klassieker Fantasia) en fragmenten uit zowel Die Ruinen von Athen als uit Die Geschöpte des Promotheus. De fladderende Pastorale roept landelijke fantasieën op van een idyllisch, rustiek bestaan.

Leun achterover en laat u in vervoering brengen door de krachtige muziek van Beethoven in combinatie met Malandains meesterlijke dans.

Stadsschouwburg Antwerpen
20 juni 2020 – 20u
21 juni 2020 – 15u

Reserveer uw tickets hier

Voorwaarden

Dit is een advertentie, activatie is daarom niet nodig.

Er zijn slechts een paar stappen nodig om je te registreren en te genieten van deze en vele andere promoties.